Brøndby - Spartek Subotica 17-08-2018

Torsdag aften skulle vi så spille returkamp mod serbiske Subotica efter vi vandt den første kamp i Serbien 0 - 2. Vi var en klasse over dem i denne hjemmebanekamp. Vi blev allerede tidligt i første halvleg reduceret til ti mand, da Kabongo blev, lidt fejlagtigt, udvist. 0 - 0 i første halvleg. 1 - 0 blev det ved D. Kaiser på et flot mål. Serberne fik udlignet til 1 - 1 et stykke tid ind i kampen. Sidst i anden halvleg kom Wilcek så fri og scorede til 2 - 1. Det blev kampens resultat . . . . . Her i weekenden spiller vi på hjemmebane mod Esbjerg. Lidt spændende om Van Der Vart er med. Han blev virkelig usselt behandlet i Herning . . . . På Torsdag skal Brøndby så til Genk, Belgien. Brøndby support arrangerer tur derned. Desværre kommer jeg ikke med. Kenneth Brylles forældre har Diamantbryllup den dag, der er jeg inviteret med, og her betyder familien mest. Men selvfølgelig er det da ærgeligt at vi ikke spiller hjemmekamp først, så havde der ikke været nogle særlige  problemer.