Startside     Lidt om mig     Den lille familie     Fotoalbum      Links     Set og sket     Gæstebog

   
Jeg er nu blevet 79 år. Jeg er jo gået på pension for længst, og det er overraskende dejligt. Alligevel er det også lidt skræmmende, med alderen mener jeg. Har altid troet at jeg ville leve "evigt", men det kan jeg godt se nu, at lige der har jeg i hvert fald ikke ret ... Men hvad Søren. - Har en fantastisk datter der hedder Iben. I øvrigt datteren med de mange navne. Desuden har jeg to dejlige børnebørn, Jimmie på 39 og Emil der er 29 år, se familiesiden. Jeg er også blevet oldefar. Til Jimmie og Kristines lille barn, som hedder Malde og snart bliver fire år. Fantastisk. - Og så er jeg altså igen blevet oldefar. Igen er Kristine og Jimmie blevet forældre. Til endnu en dejlig dreng. Magne har de beluttet skal været navnet . .  Fedt navn .... Og så endnu et oldebarn. Lotte og Emils. Elias.
Jeg har været ansat i SAS som trafikleder. I en afdeling der udfører Rampehandling for ca. 500 SAS og Partner Flights i døgnet, samt handling af mange andre selskaber. Jeg blev ansat i SAS 27. april 1968. Fra 1983 til 1986 var jeg udstationeret på Sdr. Strømfjord i Grønland som leder for handlingen af fly der. Inden min tid i SAS var jeg 3 år i marinen som signal gast. Her var jeg bl.a. stationeret på fregatten Valdemar Sejr. - - Nu er jeg efter 38 år gået på pension og er rigtig glad for det. Mine største interesser er mine børnebørn, fodbold, naturen, cykling og edb. Ting jeg så håber at få lidt mere tid til . . . . .
Jeg er alene nu, men jeg var gift med Karen - en pragtfuld og meget speciel kvinde - i 37 år. Helt, helt ufatteligt mistede vi hende efter et års sygdom i januar 2002.